Friday, 3 July 2015

RINDU BERBLOG

Teks : Norhafizah Binti Abd Hadi
Gambar : KOLEKSI BUTIK AL-IZZAH
Assalamualaikum,

Lama sungguh tidak mencoret sesuatu di sini, entah alasan yang mana patut saya guna. Alasan saja, kan. Pergilah jauh-jauh alasan itu, nanti makin banyak koleksi alasan saya, he he.

Alhamdulillah sudah berlalu 15 hari dalam Ramadhan, sekejap saja masa berjalan. Semoga kita terus kuat untuk beribadah. Puasa kali ini agak berat sedikit, sedang membawa khalifah dalam perut, sudah melewati trimester ke3. Alhamdulillah setakat ini masih diberi kekuatan berpuasa dan lain-lain.

Hari ini agak ceria kerana stok instant shawl sudah masuk jualan. Sangat dinanti-nantikan koleksi ini kerana ianya labuh, menggunakan material yang tebal dah tidak jarang. Ramai peminat tudung labuh mencari seumpamanya. Istimewanya juga dijahit bersama awning lembut yang mudah dibentuk, jadi pemakai tidak perlu lagi mencari inner untuk membentuk awning. Memang sesuai namanya instant.

Buat anda di luar sana, jualan istimewa di BUTIK AL-IZZAH masih berlangsung. Setiap pembelian 3 helai ke atas, anda layak mendapat harga borong. Biasanya kena beli 10 helai baru dapat harga borong, jenuh kan. Jadi, jangan lepaskan peluang ini! Yang terbaiknya, borong boleh campur pelbagai saiz, pelbagai koleksi yang anda inginkan, apa tunggu lagi, jom ke kedai online saya!
SELAMAT MEMBELI BELAH

No comments:

Post a Comment

DESIGN BY:UMIESUEstudio/2014